Sport

1 Sport titel startend met een nummer of karakter #

 • Homerun curacao
  Omroep Zwart
  Documentaire

  In deze driedelige documentaire volgen we verschillende professionele honkbalspelers uit Curaçao. Het eiland is vergelijkbaar met een gemiddelde stad in Nederland. Toch komen hier de meeste professionele honkballers ter wereld vandaan. Wat is het geheim achter dit opmerkelijke succes?

2 Sport titels startend met de letter A

1 Sport titel startend met de letter B

2 Sport titels startend met de letter C

 • Candy a skaters mind 416579921
  Bnnvara
  Documentaire

  Portret van de Nederlandse skateboarder Candy en haar voorbereidingen op de Olympische Spelen. Ze overwint een blessure, maar in Tokio slaat het noodlot opnieuw toe wanneer zij in quarantaine moet. Indringende documentaire over hoogte- en dieptepunten, veerkracht en de uitdagingen waar je als topsporter mee te maken krijgt.

 • CHANGINGTHEGAME Chris Westlund 2 HIRES Smaller
  Kroncrv
  Documentaire

  Deze urgente en ingetogen sportdocumentaire belicht transgenderinclusie van drie jonge topatleten in de Verenigde Staten. We volgen drie middelbare school-atleten tijdens sportwedstrijden en in hun persoonlijke leven als transgendertieners.

9 Sport titels startend met de letter D

 • NOS De Avondetappe
  NOS
  Programma

  Dagelijks televisieprogramma tijdens de Tour de France waarin wordt nagepraat over de etappe van die dag.

 • De beloften
  Logo vpro

  Zeven jonge topsporters werden vier jaar lang gevolgd op de lange weg richting hun droom: meedoen aan de Olympische Spelen in Tokio. Ze worden de nieuwe Dafne Schippers of de nieuwe Pieter van den Hoogenband genoemd. Maar maken ze die verwachtingen waar? Wie haalt uiteindelijk de eindstreep en wie niet?

 • De fragiele droom
  Eo
  Podcast

  De twee broers Feliciano de Ruijter (15) en Illaijh de Ruijter (14) dromen ervan om profvoetballer te worden. Wat komt er op je af wanneer je op jonge leeftijd in de jeugd speelt bij een profclub? Luister mee bij de jongens thuis, op school, in de kleedkamer en op het veld.

 • De gouden lichting
  Logo vpro

  Deze serie toont de misstanden in het Nederlandse vrouwenturnen aan de verhalen van Renske Endel, Suzanne Harmes, Gabriella Wammes en Verona van de Leur. Zij blijken jaren in de machtsgreep van coaches geweest te zijn die systematisch hun grenzen overschreden.

 • De kopgroep wielerpodcast
  AVROTROS
  Podcast

  Naast de verreden etappe is er aandacht voor wat het routeboek nog meer in petto heeft. Met Joost Vullings, Maxim Horssels van Wielerflits en -natuurlijk- de enige echte Mart Smeets.

 • De onbekende cruijff
  Ntr
  Podcast

  25 april 2022 is de 75e geboortedag van fenomeen Johan Cruijff. Een man met vele kwaliteiten en vele gezichten. Maar weinig bleef onbekend in zijn leven. Of toch niet? In de podcast komen een aantal minder bekende kanten uit zijn leven en voetbalcarrière voor het voetlicht.

 • Schaduwspits uitgelicht2
  NOS
  Podcast

  Ze zijn er wel, maar je kent ze niet: openlijk homoseksuele profvoetballers. Waarom is het zo moeilijk in de voetbalwereld uit de kast te komen? Een podcast over buitenbeentjes in de topsport, vooroordelen, gemiste kansen en het belang van een rolmodel.

 • De tijd van ons leven
  Pow
  Programma

  Is het mogelijk om in een paar maanden tijd op professioneel niveau te fietsen? Rutger en Chatilla gaan de fysieke en mentale uitdaging aan. Hierbij worden ze geholpen door experts uit de wielersport.

 • Druk
  Bnnvara
  Podcast

  In deze podcast duikt Erik Dijkstra in het hoofd van negen Nederlandse topsporters. Hij vraagt hen hoe zij omgaan met de mentale druk die hoort bij sport op het allerhoogste niveau. Met onder meer Suzanne Schulting, Henk Grol, Femke Heemskerk, Epke Zonderland en Kiki Bertens.

2 Sport titels startend met de letter E

2 Sport titels startend met de letter F

1 Sport titel startend met de letter G

2 Sport titels startend met de letter H

1 Sport titel startend met de letter I

1 Sport titel startend met de letter J

 • Johan cruijff
  NOS
  Documentaire

  Uit archiefmateriaal opgebouwde documentaire over Johan Cruijff. Met grotere focus op de mens dan op de voetballer en gebruik te maken van zijn eigen uitspraken ontstaat een diepgaand portret van een van de grootste Nederlandse voetballers.

2 Sport titels startend met de letter L

 • Nos langs de lijn sport forum
  NOS
  Podcast

  Het sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

 • Louis
  Max
  Documentaire

  Louis van Gaal is één van de beste voetbaltrainers die ons land ooit gekend heeft én de man over wie iedereen een mening heeft. In de documentaire Louis schetst filmmaker Geertjan Lassche een uniek portret van hem. Hij blikt terug op hoogte- en dieptepunten in zijn kleurrijke leven.

4 Sport titels startend met de letter M

 • Meer dan goud
  Eo
  Programma

  Marianne Timmer, Michael Boogerd, Henk Grol, Marlou van Rhijn, Gregory Sedoc en Nicolien Sauerbreij leven een week lang onder één dak. De oud-topsporters hebben jarenlang alles op alles gezet om de beste te worden én te blijven in hun sport. Wat hebben de medailles en de topsport hen opgeleverd, gekost en geleerd?

 • Meer dan Goud
  Eo
  Podcast

  Wat kwam er na de roem, de aandacht en de medailles? Voormalig topsporters Danny Blind, Maartje Paumen, Hennie Kuiper, Annemarie Verstappen, Michel Mulder en Edith Bosch doen hun verhaal en meer!

 • Miss invictus games
  AVROTROS
  Podcast

  Presentator Roos Oosterbaan spreekt met vier deelnemers van de Invictus Games. Ze raakten allen gewond tijdens een militaire missie. Het zijn gesprekken over de kracht van sport, levensgevaarlijke missies, handicap, ptss, en dromen die knakken en weer ontstaan.

 • Muhammed Ali Serie 1 cdn header 1643025257
  Logo vpro

  Portret van drievoudig zwaargewicht bokskampioen Muhammad Ali. Ali had miljoenen fans over de hele wereld. Hij was een snelle, gracieuze en sterke bokser en een charmante opschepper buiten de ring.

11 Sport titels startend met de letter N

 • Nederland in Beweging
  Max
  Programma

  Investeer in uw gezondheid. Beweeg elke dag een half uurtje mee met Olga Commandeur en Duco Bauwens.

 • Njits
  Kroncrv

  Stijn van Vliet is Njits, een ex-voetballer uit Tsjechië die wilt doorbreken als voetbalverslaggever. In de stijl van Sasha Baron Cohen (Ali G, Borat) gaat Njits als buitenstaander op zoek naar hét Oranjegevoel: de Oranjefans, de Oranjeliedjes, de Oranjegadgets, de 17 miljoen bondscoaches, de (oud-)internationals en de voetbal tv-programma's.

 • EK Futsal
  NOS
  Programma

  Van 19 januari tot en met 6 februari 2022 wordt UEFA Futsal EURO 2022 gespeeld in Nederland, het grootste EK Futsal ooit. Voor het eerst in de geschiedenis strijden zestien landen om de Europese titel. Een unieke kans dus om de beste futsalspelers van Europa van dichtbij in actie te zien.

 • Elfstedentocht 1997
  NOS
  Programma

  Programma met hoofdrolspelers van toen, de winnaars en de organisatoren. En de grootste Elfstedenhunkeraar. Verder natuurlijk oude beelden en mensen die zich elke keer inzetten voor het evenement.

 • Nos olympische spelen podcast
  NOS
  Podcast

  Op weg naar de Olympische Spelen van Peking gaan Jeroen Stekelenburg en Henry Schut in gesprek met olympische sporters over hun leven. Het gaat het per se over resultaten, maar over alles wat erbij komt kijken om straks in Peking de top te bereiken.

 • NOS Olympische Terugblik
  NOS
  Programma

  Terugblik op de hoogte- en dieptepunten van de Olympische Spelen in Tokio. De sportbeelden worden afgewisseld met beelden die NOS-presentatoren en -commentatoren zelf maakten tijdens deze Spelen.

 • Nos studio sport
  NOS
  Programma

  Livebeelden en samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.

 • Johan Cruijff scaled
  NOS

  Op 25 april 2022 zou Johan Cruijff 75 jaar geworden zijn. Aan de hand van uniek en niet eerder vertoond filmmateriaal en speciaal voor deze uitzending ingekleurd zwart-wit beeld, wordt een nieuw licht geworpen op zijn jaren als voetballer.

 • Tour de France 2020 cdn header 1624519250
  NOS
  Programma

  Volg alle etappes van de Tour de France rechtstreeks bij NOS.

 • NOS Voetbal podcast
  NOS
  Podcast

  NOS-voetbalcommentatoren nemen de week door. Met aandacht voor de laatste voetbalwedstrijden, het voetbalnieuws en vooruitblikkend naar de komende wedstrijden.

 • Wk voetbal
  NOS
  Website

  Volg het belangrijkste nieuws over het FIFA WK voetbal 2022 in Qatar live bij NOS. Hier kijk je ook de wedstrijden, verslagen, analyses en meer.

3 Sport titels startend met de letter O

1 Sport titel startend met de letter P

1 Sport titel startend met de letter S

1 Sport titel startend met de letter T

 • Tiki Taka Tourzani
  Ntr
  Programma

  Spectaculaire trucs met de bal en panna's. Straatvoetballer en presentator Soufiane Touzani is hier een meester in en gaat langs bij bekende Nederlandse profvoetballers voor een een-tweetje met én zonder bal.