Skip links

Waar kijk/luister ik het WK?

ANP 457631992

TV

Alle wedstrijden kan je live kijken op NPO 1 en NPO Start. Bij de laatste poulewedstrijden, wanneer meerdere wedstrijden tegelijk worden gespeeld, wordt ook uitgeweken naar NPO 2 en NPO 3.

>> Klik hier voor het speelschema

RADIO / PODCAST

De drie wedstrijden van het Nederlands elftal in de groepsfase worden live uitgezonden in extra uitzendingen van NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. Elke avond om 17:30 uur verzorgt de NOS een update over het toernooi. Tot slot wordt in de NOS Voetbalpodcast ook ruim aandacht besteedt aan het WK.

>> Klik hier voor meer info

ONLINE

Alle wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via de livestreams in de NOS-app en NOS.nl. Het laatste nieuws en alle samenvattingen zijn handig gebundeld op nos.nl/wk2022. Hier vind je ook veel extra's, zoals interviews, het speelschema, livestreams, real-time statistieken en een liveblog.

Kritiek op Qatar

Het is een veelbesproken editie van het WK Voetbal. Daar geeft de publieke omroep ruimschoots aandacht aan. Zo gaat Tim Hofman met zijn programma BOOS verhaal halen bij de NOS om te vragen waarom zij het toernooi uitzenden. Spreekt Danny Ghosen voor zijn documentaireserie met de nabestaanden van de stadionbouwers. En neemt Elisabeth Steinz je in haar NOS-podcast mee in de PR-campagne van Qatar.

>> Bekijk hier de hele collectie